Blijf op de hoogte van
de laatste ontwikkelingen binnen de software wereld.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de software wereld.

Design Sprint: De sleutel tot innovatie

Een design sprint kan u helpen betere, innovatievere producten te maken. Maar wat behelst een succesvolle design sprint? Lees onze tips.

het testen van de werking van maatwerksoftware

Maatwerk Software Transformeert de Maakindustrie

In de maakindustrie transformeert digitalisering toeleveringsketens, magazijnen en voorraadbeheer. Softwareoplossingen op maat bieden efficiëntie op maat en stroomlijnen processen.

De volgende stap na de ontwikkeling van een MVP

Na een lange periode van ontwikkelen, testen en weer ontwikkelen staat er een Minimal Viable Product. Tijd voor een continue doorontwikkeling van het product.

Draagvlak creëren om te innoveren

Innovatie kan weerstand oproepen bij medewerkers. In dit artikel lees je hoe je draagvlak creëert om te innoveren binnen jouw organisatie.

Wat is een hackathon?

Hackathons zijn ontzettend populair momenteel. Ze helpen organisaties in een korte tijd tot nieuwe praktisch toepasbare oplossingen te komen.

Hoe maak je software koppelingen met API’s

Een API-koppeling vormt in de basis de brug tussen verschillende systemen binnen een IT-landschap. In dit artikel vertel ik je meer over het koppelen van verschillende systemen middels API’s.

Bedrijfsprocessen optimaliseren op basis van data

Ruwe data helpt organisaties te voorspellen, welke trends zich de komende tijd voor zullen doen. In dit artikel neem ik je mee in het gebruik van data om processen te optimaliseren.

Stappenplan: hoe maak ik een IT roadmap?

Op welke manier stel je een IT roadmap samen? Scrumble neemt je mee op weg naar de eerste, of een herziene versie van de IT roadmap voor jouw organisatie.

Waarom een klantportaal ontwikkelen?

Scrumble vertelt je in dit artikel meer over de toepassing van een klantportaal en de voordelen die het zowel de organisatie, als de consument biedt.

123