Heb je een vraagstuk waar bestaande software geen oplossing voor biedt? Wij ontwikkelen software op maat voor de industrie.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

De fabriek van de toekomst.

Processen houden niet meer op bij de levering van een product. Het gaat verder dan dat. Klanten worden vroeger betrokken en blijven zelfs na levering gebruik maken van diensten. 

Tevens verandert de vraag van de klant. In plaats van ‘one size fits all’ verwachten ze personalisatie. Dit komt door de toenemende concurrentie en technische mogelijkheden op de markt. 

Niet alleen de productiemachines dienen dus goed geolied te zijn, ook de supply chain en organisaties moeten aan dit niveau voldoen. De fabriek van de toekomst vraagt om maatwerk.

Wij bouwen custom software 
oplossingen voor de industrie.

Klantportalen 

API koppelingen 

Ketenregistratie apps 

Planningtools

Voorraadapplicaties

3d offerte generators

Leveranciersportalen

Real time dashboarding en rapportages

en meer… 

Enkele voordelen van maatwerk software op een rijtje.

Toegenomen efficiëntie

Optimaal gebruiksgemak

Inzicht en foutpreventie

Case 1: Instabox

Voor Instabox hebben wij een plugin portal gerealiseerd, welke koppelingen legt tussen verschillende e-commerce platformen, ons portaal, en de Instabox API. Op deze manier worden verzendopties (lockers, Instahome) dynamisch getoond in checkouts en volledig geautomatiseerd afgehandeld van betaling tot label creatie tot levering.

Een lean productieproces.

Voor Canon hebben we QEK ontwikkeld, een applicatie die teams in staat stelt om snel procesverbeteringen door te voeren.

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in industrie.

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met onze opdrachtgevers in de industrie

Bekijk recente artikelen

We schrijven regelmatig over de ontwikkelingen in de branche. Hier vind je onze meest recente artikelen.  

software maakindustrie, maatwerk maakindustrie software

Maatwerk software voor de maakindustrie

Optimaliseer productie met maatwerk software: centraal ERP, geautomatiseerde workflows, efficiënte integraties. Kies bewust voor gestroomlijnde processen.

12
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Plan een afspraak met Vincent om jouw uitdaging te bespreken.