Digitale strategie: van A naar B
op de meest efficiënte en effectieve manier.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Een digitale strategie maximaliseert je succeskansen.

Een gedegen digitale strategie helpt je met het definiëren van een gedetailleerde routekaart en actieplan om jouw digitale transformatie met succes te doorlopen. 

Deze bewezen tools zetten we in.

presentation

Customer journeys

Door de klantreis in kaart te brengen, bieden we een overzicht van alle factoren die de gebruikerservaring beïnvloeden, opgebouwd vanuit het perspectief van de gebruiker.
blueprint

Service blueprints

Service blueprints geven een gedetailleerd overzicht van alle organisatorische aspecten van een service en laten zien hoe verschillende touchpoints ontstaan en door welke afdelingen ze worden gefaciliteerd.
idea

Design sprints

Een design sprint is een design thinking-methode ontwikkeld door Google Ventures dat organisaties helpt complexe problemen op te lossen en nieuwe (digitale) producten of diensten te ontwikkelen.
search (1)

Technische audits

Audits zetten we in om erachter te komen hoe de kwaliteit van jouw huidige architectuur, logica, code en ontwerp is. Op basis daarvan kunnen we keuzes maken voor de doorontwikkeling van je applicatie.

Wij werken trots samen met:

Meer weten over maatwerk software? Vincent legt het je graag haarfijn uit.