Een design sprint inzetten om
met jouw productstrategie te bepalen.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Waarom een design sprint?

Een design sprint is een pragmatisch proces om een visie te vertalen naar productstrategie en uitvoerbare product roadmap, waarbij meetbare impact centraal staat.

Met een design sprint zijn we in 5 dagen, via zorgvuldige, snelle iteraties en validatie, in staat om de grootste meerwaarde van het digitale product voor jouw doelgroep te bepalen. 

Wanneer is een design sprint geschikt voor jou?

Als je één van de onderstaande punten herkent, is een design sprint een krachtig instrument om jouw applicatie naadloos aan te laten sluiten bij de behoeftes van jouw doelgroep.

Totale investering design sprint

vanaf € 12.500

Veel digitale producten worden met de juiste intentie bedacht, maar slaan de plank mis doordat zij op basis van aannames ontwikkeld worden. Ze falen en de stekker wordt eruit getrokken. Met als gevolg een negatieve impact op het merk, de mensen en de bottom-line van de organisatie.  

Om het succes van jouw project en investering te borgen hebben wij de handen ineen geslagen met design bureau Bankai. Samen bieden we deze bewezen aanpak aan, die zekerheid biedt in het lange termijn succes van jouw product. Dit succes maken we meetbaar.

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over design sprints? Vincent legt het je graag haarfijn uit.