Heb je een vraagstuk waar bestaande software geen oplossing voor biedt? Wij ontwikkelen Logistiek software op maat.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Uitdagingen in de logistiek.

De logistieke sector is volop in beweging. Naast het feit dat de pandemie een grote impact heeft gehad op online handel en het aantal bestellingen bij webwinkels en hun koeriers, blijft het algemene verwachtingspatroon van klanten groeien. Klanten verwachten continue beschikbaarheid van producten, transparantie in dienstverlening en snelheid in leveringen. Informatie hierover willen ze realtime en 24/7 beschikbaar hebben. Tegelijkertijd staat de supply chain onder druk door de inflatie en arbeidstekorten. Er moet meer gedaan worden met minder mensen om winstgevend te blijven.

De juiste software ondersteunt je in deze uitdagingen en zorgt ervoor dat je toekomstbestendig wordt. Met onze oplossingen bespaar je tijd en blijf je aan de behoeftes van klanten voldoen.

Lees onze publicatie op logistiek.nl

Wij bouwen custom software 
oplossingen voor de logistiek.

Charterportals

API koppelingen TMS/WMS

Retouren portals en apps

Capaciteitsplanning

Real time dashboarding en rapportages

Bestaande oplossingen veroorzaken onduidelijkheid, lange doorlooptijden en hoge kosten. 

Omdat actuele informatie niet altijd en overal digitaal beschikbaar is, kunnen belangrijke klanten, partners en leveranciers niet optimaal werken, worden er onnodige fouten gemaakt en kan er niet proactief gereageerd worden op knelpunten. Dit zijn zaken die hoofdpijn veroorzaken in de vorm van onenigheid, stress en een verlaagde productiviteit.

Zonder intuïtieve, gebruiksvriendelijke software ontbreekt inzicht, zijn processen niet voorspelbaar en transparant en is een naadloze samenwerking onmogelijk. Veel mensen denken dat een maatwerk oplossing complex is en gepaard gaat met torenhoge kosten, maar juist het tegenovergestelde is waar.

Bekijk onze klantcases.

Eerst zien dan geloven. Vandaar dat we hier klantcases delen. Kom erachter hoe wij de koe bij de horens pakken.

Hyped

Geïntegreerde scan- en printoplossing magazijn

Deze oplossing zorgt niet alleen voor de authenticiteit van elke sneaker, maar verbetert ook de efficiëntie van de magazijnoperaties van het Europese sneakerplatform: Hyped.

GVT

Charterportaal

Een online portaal dat ritten van charters inzichtelijk- en een correcte financiële afhandeling mogelijk maakt.

PolyesterShoppen

Warehouse Management Suite

Een software suite voor het optimaliseren van warehouse management en pick-efficiëntie.

Enkele voordelen van maatwerk software op een rijtje.

Toegenomen efficiëntie

Optimaal gebruiksgemak

Inzicht en foutpreventie

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in de logistiek.

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met onze opdrachtgevers in de logistiek:

Lees relevante artikelen

Meer lezen over software in de logistiek? Hier vind je de meest recente artikelen.  

12345
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Plan een afspraak met Vincent om jouw uitdaging te bespreken.