Blijf op de hoogte van
de laatste ontwikkelingen binnen de software wereld.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de software wereld.

Bekijk onze blogposts

We willen de wereld van enen en nullen tastbaar maken voor iedereen en dat doen we door er veel over te schrijven. 

Slimme, maatwerk software voor de industrie

Vertrouwen van klanten versterken door technologische innovatie: Dit artikel onderzoekt hoe technologische vooruitgang kan helpen om klantvertrouwen te vergroten en klantloyaliteit te verbeteren in de e-commerce sector.

Bedrijfstransformatie, Maatwerk software, Charterportaal

De kracht van test-driven development in maatwerk software

TDD, oftewel test-driven development, begint met tests vóór code, verifieert opdrachtgeversverwachtingen via unit tests om maatwerksoftware te optimaliseren; Scrumble demonstreert TDD’s toepassing in custom softwareontwikkeling.

software maakindustrie, maatwerk maakindustrie software

Maatwerk software voor de maakindustrie

Optimaliseer productie met maatwerk software: centraal ERP, geautomatiseerde workflows, efficiënte integraties. Kies bewust voor gestroomlijnde processen.

het testen van de werking van maatwerksoftware

Maatwerk Software Transformeert de Maakindustrie

In de maakindustrie transformeert digitalisering toeleveringsketens, magazijnen en voorraadbeheer. Softwareoplossingen op maat bieden efficiëntie op maat en stroomlijnen processen.

Draagvlak creëren om te innoveren

Innovatie kan weerstand oproepen bij medewerkers. In dit artikel lees je hoe je draagvlak creëert om te innoveren binnen jouw organisatie.

Wat is een hackathon?

Hackathons zijn ontzettend populair momenteel. Ze helpen organisaties in een korte tijd tot nieuwe praktisch toepasbare oplossingen te komen.

Hoe maak je software koppelingen met API’s

Een API-koppeling vormt in de basis de brug tussen verschillende systemen binnen een IT-landschap. In dit artikel vertel ik je meer over het koppelen van verschillende systemen middels API’s.

Bedrijfsprocessen optimaliseren op basis van data

Ruwe data helpt organisaties te voorspellen, welke trends zich de komende tijd voor zullen doen. In dit artikel neem ik je mee in het gebruik van data om processen te optimaliseren.