Lachen, een pagina over ons. Dit is met wie je te maken krijgt!

Lachen, een pagina over ons.
Dit is met wie je te maken krijgt
!

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Al op vroege leeftijd ontstond de lust om te ondernemen. Hierbij kwam de liefde en het talent voor webdevelopment, waardoor we allen met groot enthousiasme een uitdaging zien in het ontwikkelen van complexe maatwerk webapplicaties. Het resultaat? Gebruikersvriendelijke en doeltreffende web-based software.

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Check ons uit!

Vincent van Scrumble.
Vincent van Scrumble.

Vincent van Laarhoven
Business Director 

Vincent vertaalt code naar spreektaal. Hij is hét aanspreekpunt van Scrumble en zorgt ervoor dat jij je als klant nooit genegeerd voelt. Als bedrijfskundige is hij gefascineerd door mensen en hun rol in organisaties. Met zijn kennis brengt hij structuur aan binnen Scrumble en zorgt hij ervoor dat alle deadlines worden gehaald.

Je zou Vincent kunnen omschrijven als een gedreven duizendpoot, die niet bang is om zijn mening te delen. Tevens heeft hij een magnifieke baard en rijdt hij motor. What’s not to like?

Luuk van Scrumble.

Luuk de Weijer
Full-stack Developer

Luuk is een webdeveloper in hart en nieren. Door zijn ruime ervaring weet hij voor veel problemen in verschillende programmeertalen snel een oplossing te vinden. Daarnaast is hij erg kritisch. Kan je code duidelijker geschreven of geoptimaliseerd worden, of heb je een witregel te veel? Dan staat Luuk altijd paraat om constructieve feedback te geven. Als je hem een vraag stelt, zal hij vaak even filosofisch naar de hemel kijken alvorens een allesomvattend antwoord te geven.

Luuk is de eerste persoon waar je naar toe gaat wanneer je iemand nodig hebt die écht meedenkt en de eerste persoon om wat classic rock of disco vinyl plaatjes mee te luisteren.

Luuk van Scrumble.
Rico van Scrumble.
Rico van Scrumble.

Rico Clark
Full-stack Developer

Voor Rico is niets te gek. Hij is een developer die zichzelf niet beperkt tot zijn kennis of ervaring. Buiten zijn comfort zone is hij namelijk in zijn element; dit is waar Rico tot zijn recht komt. Hij pikt de nieuwste technologieën razendsnel op en krijgt het continu voor elkaar om de klant, maar ook zijn collega’s, op het puntje van hun stoel te krijgen.

Met programmeerervaring sinds zijn vroege puberjaren en het feit dat hij op zijn strepen staat wanneer hij het ergens niet (of wel) mee eens is, maakt Rico – liefst inclusief een blik Monster Energy – een krachtig onderdeel van het development team.

Job van Scrumble.

Job de Boer
Front-end Developer

Job is een veelzijdige internet expert. Hij slaat zonder problemen Photoshop, Illustrator, InDesign of After Effects open en excelleert hierin. Zijn passie is front-end webdevelopment en hij pusht hier continu de limieten van HTML, CSS en React.

Met zijn oog voor finesse zet hij ieder design om tot een strakke front-end representatie met behulp van het React framework. Hij is degene die altijd een luisterend oor biedt en mensen neemt zoals ze zijn. Tevens stond hij in de top 10 rankings van zijn World of Warcraft server.

Job van Scrumble.
foto van ramon met transparante achtergrond
foto van ramon met transparante achtergrond

Ramon Kool
Front-end Developer

Ramon is de front-ender die alles kan. Door zijn twee decennia aan ervaring weet hij middels gerichte communicatie met de klant en zijn creatieve skills voor te zorgen dat de applicaties intuïtief werken én er goed uit zien. Zijn favoriete gereedschappen zijn React, JavaScript en SASS, maar ook in de Adobe Suite en PHP weet hij goed zijn weg te vinden.

‘Creatieveling’ zegt bij lange na niet genoeg over Ramon. Hij rijdt een boostedboard in plaats van een fiets, foto- en videografeert als hobby, heeft tientallen grappige websites en webexperimenten ontwikkeld en bouwt in zijn vrije tijd graag indrukwekkende Lego steden.

Yassine en Stan van Scrumble.

Yassine en Stan
Stage-eiland – Team Marketing

Positionering; iets wat ons na aan het hart ligt maar waar we door de lopende projecten niet aan toe komen. Daarom hebben we er Stan en Yassine er bij gehaald om ons een handje te helpen.

Stan heeft hierin een strategische rol. Als trotse ex-NPO 3 medewerker leert Stan ons het fundament van communicatie: zenden en ontvangen, maar dan vanuit gedegen onderzoek. Yassine is onze opperbaas als het aankomt op het implementeren van de nieuwe strategieën. Zijn deur-aan-deur sales ervaring bracht hem veel mensenkennis, en omdat wij soms alleen in enen en nullen denken, brengt hij de juiste human touch aan tafel.

Servi en Casper van Scrumble.

Servi en  Casper
Stage-eiland – Team Software

Meer snorren en baarden, awesome. De heren van Team Software houden zich bezig met de doorontwikkeling van ons intranet: Pulse.

Servi en Casper zijn enorm gedreven in het begrijpen van onze tech stack en passen de nieuwe kennis toe bij het ontwikkelen van een digitaal Scrum board. Hun opdracht helpt ons om onze projecten nog beter te managen en nog meer transparantie te bieden aan onze klanten. Thanks mannen!

Een Tafelvoetbaltafel.

Fußball Fred
Chief Happiness Officer

Fred vindt altijd wel een momentje om ons te verblijden met zijn te gekke tafelspel. Iemand moet ons namelijk af en toe van die schermpjes wegtrekken en ons in beweging brengen, anders krijgen we vierkante oogjes (toch, mam?).

Een wistjedatje: wist je dat we onze eigen “Scrumball”-app aan het ontwikkelen zijn? Deze app houdt onze topscorers en klinkerkoningen bij, zodat we onze resultaten onderling kunnen vergelijken. En dat allemaal voor de felbegeerde prijs die wij ieder kwartaal uitreiken aan onze beste speler!

Een Tafelvoetbaltafel.

Dit zijn wij, wie ben jij?