Snel en slim offertes maken? Wij ontwikkelen een offerte tool op maat.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Offerte tool laten ontwikkelen

Of het nu is om zelf sneller offertes op te stellen of om je klant deze mogelijkheid te bieden: een offerte tool versnelt het proces aanzienlijk. Voor jou betekent dat dat arbeidsintensieve taken geautomatiseerd worden. Voor jouw klant betekent dat een optimale klantervaring, hij kan tevens ieder moment op een interactieve manier zijn offerte zelf samenstellen. Een offerte tool op maat heeft de volgende mogelijkheden:

Wij bouwen een offere tool op maat 
omdat het beter meeschaalt met jouw organisatie

Hoe unieker en complexer een organisatie wordt, of hoe sneller het groeit, hoe groter de kans dat de volgende nadelen kleven aan een standaard oplossing:

Snel rendement met maatwerk 

Voor een naadloze aansluiting op jouw specifieke wensen is er de optie om een offerte tool op maat te laten maken, die tevens uitgerold kan worden in een korte tijd.

Veel mensen denken dat een maatwerk oplossing complex is en gepaard gaat met torenhoge kosten, maar juist het tegenovergestelde is waar. In de meeste gevallen is de investering binnen 6 tot 12 maanden terugverdiend. 

Offerte tool ontwerpen en realiseren

Het realiseren van een offerte tool begint bij een inventarisatie van de wensen waaraan deze moet voldoen. Allereerst wil je snel offertes uit kunnen werken, deze met een digitale handtekening kunnen ondertekenen en contactinformatie van potentiële klanten uit een CRM-systeem kunnen halen voor verzending van de documenten. Tijd besparen, wordt zo kinderlijk eenvoudig voor jouw collega’s! Heb je nog meer eisen waaraan een digitale offerte tool voor jouw organisatie moet voldoen?

De huidige tijd staat in het teken van het optimaliseren van processen binnen organisaties door te automatiseren. Handelingen die voorheen handmatig werden uitgevoerd, laat je nu door een systeem doen. Het maakt de kans op fouten aanzienlijk kleiner en helpt je een klant nog sneller van dienst te zijn. Laat het systeem een offerte genereren, om volgens slechts een handmatige controle uit te voeren op het document voordat deze naar de klant verstuurd wordt.

Handige maatwerk toevoegingen aan een offerte tool

Bij het inventariseren van de eisen voor een offerte tool blijkt mogelijk al snel dat bestaande tools niet aan alle wensen kunnen voldoen. Invloed op de snelheid waarmee de gewenste functionaliteiten later alsnog worden toegevoegd aan de tool heb je vaak niet of nauwelijks.

Middels maatwerk ontwerp je een offerte tool die naadloos aansluit op jouw behoeften. Mogelijk wil je een offerte snel kunnen vertalen voor een internationale klant, of wil je een offerte automatisch delen met het systeem wat de financiële afdeling van je organisatie gebruikt. Door voor maatwerk koppelingen te kiezen voorzie je hierin.

Ervaring met realisatie van offerte tools

Maak gebruik van de mogelijkheid om een offerte tool op maat te laten realiseren door Scrumble. De wensen die je met ons deelt gebruiken we voor de architectuur van de offerte tool voor jouw organisatie. Op basis van deze architectuur gaan onze ervaren ontwikkelaars aan de slag met de realisatie van de op maat gemaakte tool.

Ontwikkeling van producten betekent samenwerken

Dit doen we niet alleen; het realiseren van de beste offerte tool voor jouw bedrijf is een kwestie van samenwerken. Door jouw organisatie betrokken te houden bij het ontwikkelproces, bieden we de mogelijkheid om de offerte tool waar nodig tussentijds aan te passen op basis van nieuwe inzichten.

Wellicht wil je de digitale offertes niet alleen van een digitale handtekening kunnen voorzien, maar hier ook met een druk op de knop een factuur van kunnen maken. Of wellicht wil je een online offerte direct kunnen opslaan in het CRM-systeem, zodat je op een later moment precies kunt zien welke digitale offertes een klant eerder heeft opgevraagd.

Advies bij de realisatie van een offerte tool

Niet alleen kun je op ons rekenen bij de realisatie van de offerte tool; ook doen we je graag voorstellen op basis waarvan je de tool verder kunt verbeteren of bijvoorbeeld geld bespaart. Die voorstellen doen we op basis van eerdere producten die we voor opdrachtgevers ontworpen en ontwikkeld hebben. Zo profiteer je van de best practices die we op basis van ervaring hebben opgedaan.

Beheren en uitbreiden van een tool voor offertes

Na de realisatie van een offerte tool stopt de ondersteuning die Scrumble je biedt niet. Producten worden in de huidige tijd niet langer eenmalig gerealiseerd; het ontwikkelen van de beste offerte tool voor jouw bedrijf is een doorlopend proces. Doe voorstellen voor extra functionaliteiten binnen de tool, zodat je steeds weer nieuwe interne processen kunt automatiseren als organisatie. Eerder las je al dat je de offerte tool op termijn wellicht ook wilt gebruiken voor de facturatie richting de klant.

Laten we samen aan de slag gaan met jouw offerte tool

Ook op zoek naar de ideale offerte tool voor jouw organisatie, waarmee je potentiële klanten registreert en een passend prijsvoorstel kunt doen? Een tool die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw medewerkers? Laten we samen een kop koffie drinken, om te kijken hoe we jouw bedrijf op weg kunnen helpen. We zijn benieuwd naar de eisen waaraan de offerte tool voor jou moet voldoen.

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. 

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Plan een afspraak met Vincent om jouw uitdaging te bespreken.