• Wij helpen jou met het heruitvinden van jouw businessmodel in dit digitale tijdperk.​

Wij realiseren jouw digitale ambities via slimme, maatwerk applicaties.

Scrumble ontwikkelt maatwerk software.

Maatwerk software is een enorm breed begrip en kan soms verwarrend zijn. Daarom leggen wij hier kort uit hoe wij daar invulling aan geven.

Maatwerk software bouwen wij in de vorm van een web- of mobiele applicatie. Een webapplicatie is een (software)programma geschreven op een server, voor het web. De applicatie is dus bereikbaar via je internetbrowser, net zoals een website. Een mobiele applicatie daarentegen, is te downloaden op een app store en bereikbaar vanaf de home screen van jouw smartphone.

Wij onderscheiden vier soorten webapplicaties.

Platform

Op een platform komen meerdere soorten gebruikers bij elkaar die met elkaar communiceren d.m.v. rijke functionaliteiten en integraties met applicaties van derden (API). Gebruikers kunnen verschillende doeleinden hebben. Een platform kan complete (bedrijfs)processen vervangen.

Mobiele app

Een mobiele applicatie kan een portaal of platform zijn maar is specifiek gericht op mobiele gebruikers. Een mobile app is over het algemeen een sneller en gebruiksvriendelijker alternatief voor mobiele gebruikers dan wanneer zij gebruik maken van een browser.

Portaal

Een portaal is een geavanceerde website dat organisaties of bedrijven de mogelijkheid biedt om kennis op te bouwen, te delen, uit te wisselen en opnieuw te gebruiken. Een gebruiker kan inloggen om meer domeinspecifieke informatie te winnen.

Tool

Een tool wordt vaak ontwikkeld voor één specifiek doeleinde en biedt daarmee support voor het uitvoeren van een groter (bedrijfs)proces. Voorbeelden zijn een planningtool voor de personeelsplanning en een reserveringstool voor afspraken.
frameworks-isometrisch

Software development: de weg van concept naar een digitale oplossing.

Software development betekent voor ons het proces om tot een mobiele app of webapplicatie te komen. Dit is tegelijk ook het vlak waar software bedrijven zichzelf kunnen onderscheiden van elkaar.

De kwaliteit zit verscholen in de keuzes die worden gemaakt en de uitvoering daarvan. Technieken, methodes en mensen zijn daarin fundamentele elementen. Gebruik je bijvoorbeeld een solide routine voor het testen van jouw applicatie? Dan is de kans groter dat je een betrouwbare app ontwikkelt.

Scrumble werkt Scrum.

We werken volgens de meest succesvolle software ontwikkeling methodiek: Scrum, waarbij jij onderdeel bent van het ontwikkelingsproces.

Scrum is een framework waarin mensen complexe problemen aan kunnen pakken terwijl ze producten van de hoogst mogelijke waarde leveren.

Wat houdt Scrum voor jou in?

Transparantie

 • Samen beslissen waar we aan werken.
 • Continu inzicht in de voortgang van het project.

Snelheid

 • Na iedere sprint (een werkperiode van 1 tot 3 weken) tastbaar resultaat.
 • Vlotte communicatie door itererend proces.

Flexibiliteit

 • Het project bijsturen op basis van veranderende marktinformatie.
 • Sprintsnelheid altijd aan kunnen passen.

Transparantie

 •  Samen beslissen waar we aan werken.
 • Continu inzicht in de voortgang van het project.

Snelheid

 • Na iedere sprint (een werkperiode van 1 tot 3 weken) tastbaar resultaat.
 • Vlotte communicatie door itererend proces.

Flexibiliteit

 • Het project bijsturen op basis van veranderende marktinformatie.
 • Sprintsnelheid altijd aan kunnen passen.

Wij werken met trots samen met