Polyestershoppen

Het picken van orders is nog nooit zo effectief geweest als nu.

“Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!”

– Kees Schepers, Owner/Managing Director

Deze pagina is geüpdatet na ruim een jaar doorontwikkeld te hebben voor Polyestershoppen. De nieuwe pagina vind je hier.

Orderpicken digitaliseren

PolyesterShoppen ziet het belang en de potentie van het digitaliseren van zoveel mogelijk processen binnen hun organisatie; het orderpicking proces is er één van. Omdat het proces nu veelal handmatig en op papier wordt uitgevoerd, zijn grondige controles vereist om fouten te voorkomen. Door het volledige proces te digitaliseren kunnen orders zorgvuldiger worden gepickt waardoor de kans op fouten wordt verkleind en veel manuren bespaard worden. De mogelijke tijdsbesparing voor PolyesterShoppen wordt geschat op 1,5 FTE.
 

React Native applicatie

In de Minimum Viable Product (MVP) van de mobiele applicatie die ontwikkeld is in React Native, kunnen batches geselecteerd worden, gepickte product(en) worden bevestigd en batches worden afgerond. Papier en bijbehorende printers zijn hierdoor verleden tijd want de applicatie verwerkt automatisch de te picken en reeds gepickte bestellingen in de database van PolyesterShoppen.
Agile samenwerking
Voor de ontwikkeling van de mobiele applicatie zijn we met PolyesterShoppen een samenwerkingen aangegaan waarbij er eerst in korte tijd een MVP is opgeleverd. Om een zo hoog mogelijke ROI te garanderen hanteren we een werkwijze waarbij we samen een backlog opstellen waarin nieuwe functionaliteiten voor de applicatie staan. In overleg met de product owner bepalen we de prioriteit van de te ontwikkelen features. Deze worden vervolgens in sprints uitgewerkt, gedemonstreerd en opgeleverd.
 

Resultaat van de applicatie

Een week na de oplevering van de app heeft PolyesterShoppen een record aantal producten gepickt op een enkele dag. Zodra de mogelijkheid voor handscanners wordt geïmplementeerd verwachten ze tevens een besparing van 60 uur per week omdat handmatige controles redundant worden.