Online platform ontwikkelen?
Wij bouwen jouw platform met succes.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Platform laten ontwikkelen op basis van slimme standaarden

Ben je bereid om jouw business model om te gooien, een nieuwe markt te creëren en concurrentie van de kaart te vegen door een online platform te ontwikkelen? Met behulp van een online platform breng je jouw (toekomstige) klanten, partners en leveranciers bij elkaar in een digitale omgeving. Op een platform breng je vraag en aanbod bij elkaar en faciliteer je een geoptimaliseerde samenwerking.

Wij van Scrumble zijn enorm gedreven in het ontwikkelen van online platformen. Doordat we al veel platformen hebben ontwikkeld kunnen we met een slimme standaarden, snel en schaalbaar jouw platform ontwikkelen. Je betaalt daardoor niet te veel én je kan snel live, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. 

Benieuwd naar een praktijkervaring?

In deze video neemt Vincent je mee in een kijkje achter de schermen en laten we je zien hoe wij met onze klant een online platform inzetten als nieuw digitaal business model. 

Laat jouw email adres achter om de video te ontvangen in jouw inbox.

De voordelen van een online platform op een rijtje

Disruptieve innovatie

Optimale klantbinding

Hoge productiviteit

Verschillende digitale platformen

Digitale platformen kunnen worden onderscheiden op basis van functionaliteiten, informatie en rollen van de gebruikers. Hieronder sommen we een drietal veelvoorkomende vormen op. Er zijn er nog veel meer!


Marktplaats platform

Platformen bieden een tweezijdige (of zelfs meerzijdige) marktplaatswerking waarbij gebruikers de rol van aanbieder en/of vrager aannemen. De vrager kan bijvoorbeeld een oproep uitzetten voor het oplossen van een probleem waarop meerdere aanbieders kunnen reageren. Er kunnen zowel diensten als producten verhandeld worden. De grote voordelen van een online marktplaats platform zijn gemak, snelheid, eerlijke prijzen en vertrouwen.

Voorbeeld functionaliteiten: content management, checkout, chat en inzicht in historische aan- en verkopen.


Community platform

Het internet biedt de mogelijkheid om in contact te komen met mensen over de hele wereld. Daar zijn community platformen zoals Facebook en Linkedin mooie voorbeelden van. Ook worden soortgelijke platformen ingezet in een B2B context, zoals voor het motiveren van medewerkers om vrijwilligerswerk te verrichten, dat intern via een platform wordt aangeboden. Het tonen van de impact die zij maken zal een gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid creëren.

Voorbeeld functionaliteiten: profielen, dashboarding, overzicht van activiteiten en nieuwsberichten.


Dataplatform

Een dataplatform is een plek waar data verzameld en beheerd wordt. Verschillende gebruikers kunnen in een gepersonaliseerde omgeving, bepaalde data (realtime) inzien die zij nodig hebben om hun taak te vervullen. Een dergelijk platform wordt bijvoorbeeld ingezet om contracten van vervoerders in het OV op te slaan, waarna ritgegevens op ieder moment ingezien kunnen worden. Het zorgt voor één centrale en betrouwbare plek voor informatie, vanuit waar analyses gemaakt kunnen worden en andere systemen gekoppeld kunnen worden.

Voorbeeld functionaliteiten: tabellen en grafieken inzien, zoeken, filteren en data beheren.

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk online platformen te ontwikkelen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. 

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over online platformen? Vincent legt het je graag haarfijn uit.