Registratie en afhandeling van charterritten automatiseren met een charterportal.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Charterportal: gesmeerde samenwerking met charters.

Ben je nog steeds afhankelijk van handmatige chartermanagement processen? Het Scrumble Charterportaal vervangt tijdrovende taken door een naadloos digitaal systeem. Hierdoor kun je:

schermafbeelding met informatie over een rit in het charterportaal van GVT transport & logistics

Wij bouwen custom charterportals 
omdat het beter meeschaalt met jouw organisatie.

Hoe unieker en complexer een organisatie wordt, of hoe sneller het groeit, hoe groter de kans dat de volgende nadelen kleven aan een standaard oplossing:

Snel rendement met maatwerk. 

Voor een naadloze aansluiting op jouw specifieke wensen is er de optie om een charterportal op maat te laten maken, die tevens uitgerold kan worden in kleine, behapbare stappen. Dit zorgt ervoor dat je geleidelijk live kunt en snel de vruchten kunt plukken van de software. 

Veel mensen denken dat een maatwerk oplossing complex is en gepaard gaat met torenhoge kosten, maar juist het tegenovergestelde is waar. In de meeste gevallen is de investering binnen 6 tot 12 maanden terugverdiend. 

Een voorbeeld.

GVT

Charterportaal

Een online portaal dat ritten van charters inzichtelijk- en een correcte financiële afhandeling mogelijk maakt.

Beter samenwerken door ritten inzichtelijk te maken.

Beter samenwerken door ritten online inzichtelijk te maken.

Dit charterportaal biedt overzicht, eenduidigheid en bevestiging van ritten waardoor de afwikkeling vlot plaats kan vinden en kunnen chauffeurs met een druk op de knop kunnen factureren. Dit verbetert de samenwerking met charters en automatiseert de controle van facturen.

Dit charterportaal biedt overzicht, eenduidigheid en bevestiging van ritten waardoor de afwikkeling vlot plaats kan vinden. Chauffeurs kunnen tevens met een druk op de knop hun ritten factureren. Dit verbetert de samenwerking met charters en automatiseert de controle van facturen.

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in de logistiek.

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met onze opdrachtgevers in de logistiek:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Plan een afspraak met Vincent om jouw uitdaging te bespreken.