Twinfield Koppelingen met jouw applicatie?
Wij helpen je op weg.

Twinfield API koppeling

Twinfield is een online boekhoudprogramma ontwikkeld door Wolters Kluwer. De focus van het systeem is veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. Zo wordt Twinfield gebruikt door bedrijven in het MKB tot organisaties over de hele wereld met duizenden werknemers.

Twinfield heeft een moderne interface, wat het (inherent complexe) boekhouden van duizenden tot honderdduizenden artikelen en facturen faciliteert op een manier wat de meeste pakketten niet kunnen evenaren.

Hoe wij Twinfield integreren

Twinfield bestaat al langere tijd, en heeft enorm veel gebruikers in verschillende branches. Dat betekent dat de wensen enorm kunnen variëren, en om dat de faciliteren zijn er al een hoop koppelingen ontwikkeld. Dit zijn echter allemaal koppelingen tussen bestaande systemen, en kunnen dus niet inhaken op een nieuwe (maatwerk) applicatie. Door gebruik te maken van de API van Twinfield ontwikkelen wij koppelingen op maat, passend bij jouw wensen en direct gekoppeld met je applicatie. Voor authenticatie bij gebruik van de API wordt gebruik gemaakt van OAuth, wat een uiterst veilig authenticatie protocol is.
Kunnen wij helpen jouw API kopppeling te laten maken?

Basis koppeling

In de simpelste vorm kan Twinfield geïntegreerd worden om enkel verkooporders (facturen) in te zetten. Zo hebben wij eerder koppelingen ontwikkeld voor webapplicaties waar digitale producten verkocht worden. Op moment dat de klant heeft betaald via onze Mollie koppeling, wordt automatisch en onmiddellijk de factuur gesynchroniseerd naar Twinfield. Deze factuur weet als het ware niets over de klant of het verkochte product.

 

Voorbeelden van onze API koppelingen met Twinfield:

Uitgebreide koppeling

Voor andere applicaties kan een uitgebreidere oplossing nodig zijn. Zo is het in jouw business misschien essentieel om een lijst van debiteuren bij te houden, die vaker worden gefactureerd. Ook is het mogelijk om binnen Twinfield artikelen/producten te beheren. Dit kunnen bijvoorbeeld de verschillende servicepakketten zijn die je aanbiedt, of de inventaris van je webshop. In dat geval is de koppeling wat uitgebreider, want een verkooporder moet dan gekoppeld worden aan de juiste items. Dit zijn onderdelen die op ons lijstje van ervaringen en koppelingen staan.

Bonus: hoe spreek je API uit?

Over de uitspraak zijn de meningen wat verdeeld. Veel mensen spreken de letters los uit in het Engels, “eej-pie-aaj”.
Wij kiezen meestal de makkelijkere manier: “aapie”.

Benieuwd naar ons portfolio?

Je wilt natuurlijk graag weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw koppeling. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

Mocht je nog op zoek zijn naar meer informatie dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen.

PI Marketing

Datasynchronisatie Platform

Datasynchronisatie platform dat e-commerce platforms koppelt aan een marketing automation platform.

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in de logistiek.

foto van het team van scrumble.
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
De werknemers van Scrumble aan tafel in een restaurant.

Wij werken trots samen met

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Hulp nodig? Plan een afspraak met Vincent.