Mollie Koppeling met jouw applicatie?
Wij helpen je op weg.

Mollie API koppeling

Mollie maakt het mogelijk om online betalingen te accepteren, middels iDEAL, PayPal, Creditcard, Apple Pay en SEPA om er maar een paar te noemen. Daarnaast biedt het een gebruiksvriendelijke interface voor je administratie. Zo is het met Mollie eenvoudig om al je klanten, bestellingen, transacties, abonnementen en maand-tot-maand resultaten inzichtelijk te krijgen. Bovendien is het eenvoudig te koppelen met bestaande boekhoudpakketten, CRM-, of facturatiesystemen. Mollie wordt gebruikt door bedrijven in het MKB tot enterprise-schaal organisaties zoals Acer of Wix.
Kunnen wij helpen jouw API kopppeling te laten maken?

Hoe wij Mollie integreren

Mollie maakt het eenvoudig om te koppelen met bestaande systemen met een paar clicks, maar voor het koppelen met een nieuwe (maatwerk) applicatie zal code geschreven moeten worden. Dit is wat wij doen. Wij koppelen erg vaak nieuwe applicaties met Mollie, hierin zijn een aantal opties:

Eenmalige betalingen

Mollie biedt een ideale oplossing voor applicaties waarin eenmalige betalingen de kern vormen. Voorbeelden zijn:

– Productverkoop
– Vakantie pakketten
– Kaartverkoop
– Digitale “credits”
– Eenmalige diensten

Deze worden op een fijne manier inzichtelijk gemaakt binnen Mollie, en wij zorgen ervoor dat de bestelling aan het juiste product en de juiste klant wordt gekoppeld. Vanuit daar is het eenvoudig om deze data door te sturen naar een boekhoudpakket, bijvoorbeeld onze Exact Online koppeling.

Abonnementen

Naast eenmalige betalingen faciliteert Mollie abonnementen. Hiervoor zijn de twee meest voorkomende betalingsmethoden iDEAL (SEPA mandaat) of Creditcard. De gebruiker moet eenmalig afrekenen, en wordt daarna periodiek geïncasseerd zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Bovendien is het mogelijk om het interval waarop dit gebeurt aan te passen, bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks, of per kwartaal.

Enkele voorbeelden die hiermee ontwikkeld kunnen worden:

– Abonnementsdienst voor een online applicatie
– Maandelijkse tijdschriften
– Sportabonnementen

Ook hierbij is het een optie om alle transacties te synchroniseren naar je boekhoudpakket. Verder hebben wij ervaring met het koppelen van externe facturatiesystemen, wat het mogelijk maakt om voor iedere transactie een factuur bij de klant te krijgen in jouw eigen huisstijl.

 

Bonus: hoe spreek je API uit?

Over de uitspraak zijn de meningen wat verdeeld. Veel mensen spreken de letters los uit in het Engels, “eej-pie-aaj”.
Wij kiezen meestal de makkelijkere manier: “aapie”.

Benieuwd naar ons portfolio?

Je wilt natuurlijk graag weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw koppeling. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

Mocht je nog op zoek zijn naar meer informatie dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen.

PI Marketing

Datasynchronisatie Platform

Datasynchronisatie platform dat e-commerce platforms koppelt aan een marketing automation platform.

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in de logistiek.

foto van het team van scrumble.
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
De werknemers van Scrumble aan tafel in een restaurant.

Wij werken trots samen met

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Hulp nodig? Plan een afspraak met Vincent.