Online portaal ontwikkelen?
Wij bouwen jouw portaal op maat.

Maatwerk webportal laten ontwikkelen

Wil je jouw gebruikers meer specifieke informatie en tools verschaffen door middel van een online portaal? Een portaal is een digitale omgeving, die met een login beschikbaar is voor bijvoorbeeld jouw klanten, leveranciers of medewerkers. Hierdoor krijgen zij toegang tot hun eigen gepersonaliseerde omgeving binnen jouw digitale organisatie.

Wij van Scrumble zijn enorm gedreven in het ontwikkelen van maatwerk software. Het is vooral de innovatieve uitdaging binnen een online portaal wat ons drijft; hoe slimmer, hoe beter. We gaan graag met jou rond de tafel om jouw concept uit te werken en vervolgens, met behulp van Scrum en een combinatie van de krachtigste technologieën, tot een succesvol eindresultaat te sprinten.

Benieuwd naar de kosten of hoe onze opdrachtgevers een portaal inzetten?

We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen. Een veelgestelde vraag over de kosten van maatwerk software hebben we al behandeld.

Benieuwd hoe anderen een portaal inzetten? 
In deze video nemen we je mee in een kijkje achter de schermen en laten we je zien hoe een logistieke topper uit Tilburg een online portaal inzet om zijn team blij te maken en tegelijk zelf tijd te besparen. 

Laat jouw email adres achter om de video te ontvangen in jouw inbox.

screenshot van de video waarin persoon demo geeft van een online portaal applicatie

De voordelen van een digitaal portaal op een rijtje

Toegenomen efficiëntie

Optimaal gebruiksgemak

Inzicht en foutpreventie

Verschillende online portalen

Portalen kunnen worden onderscheiden op basis van functionaliteiten, informatie en rollen van de gebruikers. Hieronder sommen we een drietal veelvoorkomende vormen op. Er zijn er nog veel meer!


Klantportaal

Veel bedrijven willen klanten meer en beter helpen, daarbij kan een klantportaal een cruciale tool zijn. Via een eigen omgeving kan een klant informatie vinden over jouw dienstverlening, zoals de status van orders. Hierdoor kunnen support medewerkers ingezet worden op complexere vragen. Het doel van klantportalen is vaak om het bereik tot- en de rijkheid van de communicatie naar klanten te vergroten en tijd te besparen in de benodigde service. Een klant die realtime controle en inzicht heeft is een blije klant.

Voorbeeld functionaliteiten: monitoren van processen, aanvragen doen, documenten beheren en planningen wijzigen.


Medewerkersportaal

Door een medewerkersportaal kan personeel, via eigen inloggegevens en in een gepersonaliseerde omgeving, specifieke informatie vinden voor het vervullen van zijn of haar rol binnen de organisatie. Medewerkers hebben hierdoor de juiste kennis ter beschikking, kunnen eenvoudig schakelen met teamleden, kunnen daardoor beter hun werk uitvoeren en zijn uiteindelijk meer betrokken. Tijdwinst en meer tevredenheid dus.

Voorbeeld functionaliteiten: nieuws, inkopen van materialen, agenda's en planningen, chat en klantinzichten.


Leveranciersportaal

Leveranciers en partners zijn een essentieel onderdeel van jouw business. Om een soepele samenwerking met hen mogelijk te maken, wordt er regelmatig een webportal ingezet. In het portaal kan het netwerk van (toe)leveranciers de juiste tools en informatie aangereikt krijgen die nodig zijn om de toeleveringsketen goed te beheren.

Voorbeeld functionaliteiten: orders plaatsen, leveringsinformatie inzien, kortingen per gebruiker instellen en automatisch factureren.

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk portalen te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. 

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over online portalen? Vincent legt het je graag haarfijn uit.