Klantportaal ontwikkelen. 

Maatwerk klantportaal laten ontwikkelen

Wil je jouw gebruikers meer specifieke informatie en tools verschaffen door middel van een klantportaal? Een portaal is een digitale omgeving, die met een login beschikbaar is voor bijvoorbeeld jouw klanten of partners. Hierdoor krijgen zij toegang tot hun gepersonaliseerde kennis-omgeving binnen jouw online organisatie.

Net als bij een platform en een mobiele app, geldt ook voor een klantenportaal dat je er een verdienmodel aan kunt koppelen. Een kennisorganisatie kan bijvoorbeeld haar gebruikers laten betalen voor het inzien van rapportages en berichten van experts.

Wij van Scrumble zijn enorm gedreven in het ontwikkelen van maatwerk software. Het is vooral de innovatieve uitdaging binnen een online platform wat ons drijft; hoe slimmer, hoe beter. We gaan graag met jou rond de tafel om jouw concept uit te werken en vervolgens, met behulp van Scrum en een combinatie van de krachtigste technologieën, tot een mooi eindresultaat te sprinten.

Klantportaal vormen

Om je op weg te helpen maken we hier een opsomming
van een drietal veel voorkomende vormen van klantportalen:

Corporate portalen

Door deze portals kan personeel, vaak van een groter bedrijf, specifieke informatie vinden voor het vervullen van zijn of haar rol binnen de organisatie.

Commerciële portalen

Deze portals ondersteunen (potentiële) klanten van een organisatie. Bekende voorbeelden zijn werkportalen (Indeed) en woningportalen (Funda). Wij maken veel logistieke portalen.

Functionele 'open' portalen

Dit zijn breed georiënteerde portalen die informatie verzamelen uit verschillende websites en/of branches. Bekende voorbeelden zijn Google, Wikipedia en Startpagina.nl.

Klantportaal voordelen

√ 24/7 toegang tot online documenten
√ Minder klantenservice nodig
√ Verbeterde klantervaring
√ Verhoogde website traffic
√ Eigen online community

Benieuwd naar ons portfolio?

Je wilt natuurlijk graag weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw portaal. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen. Een veelgestelde vraag over de kosten van maatwerk software hebben we al behandeld. Deze en andere onderwerpen vind je terug op onze blogpagina. Mocht je vragen hebben die wij niet beantwoord hebben, dan kun je altijd contact opnemen. 

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Al op vroege leeftijd ontstond de lust om te ondernemen. Hierbij kwam de liefde en het talent voor webdevelopment, waardoor we allen met groot enthousiasme een uitdaging zien in het ontwikkelen van complexe maatwerk software. Het resultaat? Gebruikersvriendelijke en doeltreffende web-based applicaties.

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over maatwerk software? Vincent legt het je graag haarfijn uit.