Shopify Koppeling met jouw applicatie?
Wij helpen je op weg.

Maatwerk Shopify koppeling

Shopify is één van de grootste spelers op de markt als het aankomt op e-commerce. Het regelen van jouw productbeheer en orderstroom wordt binnen Shopify mogelijk gesteld met een moderne en fijn werkende backoffice. Om die reden is het voor veel organisaties een logische keuze om voor Shopify te gaan.

Hoe wij Shopify integreren

Shopify heeft een app store met plugins voor vrijwel alles wat je kunt bedenken. Van uitgebreid categoriebeheer tot koppelingen met externe systemen zoals bijvoorbeeld Exact Online koppelingen, tot modules om je klanten beter te kunnen helpen. Echter zijn er geen mogelijkheden om te koppelen met externe maatwerk systemen zoals een custom ERP, of voor het opzetten van een headless React front-end. Dit is waar onze diensten in naar voren komen. Hieronder een aantal voorbeelden van wat wij doen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kunnen wij helpen jouw API kopppeling te laten maken?


Maatwerk dropshipping koppeling

Een voorbeeld van de mogelijkheden is een maatwerk koppeling voor dropshipping. Dropshipping wordt steeds populairder, en de reden daarvoor is duidelijk. Bovendien zijn er bestaande tools- en services om je shop mee te koppelen. Maar je kunt nog verder gaan. Denk bijvoorbeeld aan een custom scraping tool, welke dagelijks Bol.com en Amazon productdatabases scant om zo de goedkoopste deals op een rijtje te zetten. Producten met hoge marges zou je dan automatisch kunnen uitlezen met alle relevante data, en tegen een scherpe prijs beschikbaar stellen in je shop - zonder een enkele handmatige handeling.


Extern productdata beheer

Shopify biedt standaard al mogelijkheden voor productbeheer. Bovendien is het een eitje om productvarianten aan te maken op basis van attributen. Echter zien wij vaak dat het beheer van de shop niet volstaat. Wanneer je wat groter wordt, en bijvoorbeeld niet meer zelf alles van de shop beheert, kan het interessant zijn om een extern ERP of PIM systeem te koppelen waarin alle product- en voorraad data te vinden is. Het koppelen hiervan is iets waar wij de weg in weten.


Product configurators binnen de shop

Op de detailpagina’s van je producten kun je al je informatie kwijt, van afbeeldingen tot beschrijvingen en installatiestappen. Zijn jouw producten echter complexer, of wil je de klant een betere customer journey naar de winkelwagen bieden, dan kan een (3D) product configurator je shop een niveau hoger tillen. Hier zijn het e.e.a. aan standaard oplossingen voor beschikbaar, maar veelal vervullen deze niet de precieze vraag die bij jouw producten past. Zo kun je denken aan het configureren van de kleuren en materialen van meubilair, of het volledig maatwerk ontwerpen van transport cases.

Bonus: hoe spreek je API uit?

Over de uitspraak zijn de meningen wat verdeeld. Veel mensen spreken de letters los uit in het Engels, “eej-pie-aaj”.
Wij kiezen meestal de makkelijkere manier: “aapie”.

Benieuwd naar ons portfolio?

Je wilt natuurlijk graag weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw koppeling. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

Mocht je nog op zoek zijn naar meer informatie dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen.

PI Marketing

Datasynchronisatie Platform

Datasynchronisatie platform dat e-commerce platforms koppelt aan een marketing automation platform.

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in de logistiek.

foto van het team van scrumble.
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
De werknemers van Scrumble aan tafel in een restaurant.

Wij werken trots samen met

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Hulp nodig? Plan een afspraak met Vincent.