Ironwood Research Group

Het kennisportaal voor de cryptocurrency investeerder.

Wij hebben een slimme website met een krachtige portal ontwikkeld welke volledige controle geeft aan de gebruiker om rapportages te onderhouden.
Ironwood Research Group is een bedrijf dat onderzoek doet naar cryptovaluta en nieuwsartikelen uitbrengt over de continu veranderende cryptocurrency markt. Door middel van rapportages delen zij de kennis die ze verkrijgen met hun abonnees. Hierdoor kunnen abonnees gedegen keuzes maken voor het investeren in cryptomunten.

Overzichtelijk design

De website biedt een gestroomlijnd proces van het moment dat een potentiële klant op de website land tot zijn of haar inschrijving. De aantrekkelijke homepagina laat een overzicht zien van het bedrijf, de rapportages die ze schrijven en geeft de mogelijkheid tot abonneren. Van deze features zijn ook aparte webpagina’s gemaakt. Tot slot is er een pagina om in te loggen in de portal van de website waar betalende leden exclusieve content in kunnen zien.
 
De portal biedt beheerders de mogelijkheid om de content die aangeboden wordt op de website, te schrijven, posten en beheren. Tevens kunnen beheerders inzichtelijk zien hoeveel inschrijvingen ze hebben, gegevens over bezoekers en abonnees analyseren en data omtrent de lidmaatschappen van bezoekers bekijken.