Heb je een vraagstuk waar bestaande software geen oplossing voor biedt? Wij ontwikkelen software op maat voor ecommerce.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Ecommerce is booming

De uitbraak van COVID-19 heeft hier een grote rol in gespeeld. De sluiting van niet-essentiële winkels zorgde voor aanhoudende groei in online aankopen, zowel in B2C als B2B. Niet alleen de retail merkt hier de effecten van, ook bij klanten van groothandels en andere bedrijven die online diensten en producten aan kunnen bieden verandert ons gedrag en onze behoefte van naar offline naar online. Klantportalen zijn daardoor in opmars: gepersonaliseerde digitale omgeving waar klanten o.a. hun inkopen kunnen doen. Tevens is het integreren van systemen middels API koppelingen essentieel geworden door de enorme stijging in het aantal gebruikte applicaties, platformen en marketplaces. 

Wij bouwen custom software 
oplossingen voor ecommerce.

Klantportalen 

API koppelingen 

Plugins 

Tools

Datahubs

Platformen

Logistieke applicaties

Real time dashboarding en rapportages

en meer… 

Case 1: Instabox

Voor Instabox hebben wij een plugin portal gerealiseerd, welke koppelingen legt tussen verschillende e-commerce platformen, ons portaal, en de Instabox API. Op deze manier worden verzendopties (lockers, Instahome) dynamisch getoond in checkouts en volledig geautomatiseerd afgehandeld van betaling tot label creatie tot levering.

Case 2: Connect

Voor PI marketing hebben we Connect ontwikkeld, een applicatie die integraties biedt tussen e-commerce platformen en email marketing software om bezoekersdata (klantdata, winkelwagen data, orderdata en productdata) in real-time te verwerken t.b.v. optimalisaties van geautomatiseerde e-mail campagnes. verschillende e-commerce platformen en marketplaces.

Enkele voordelen van maatwerk software op een rijtje.

Toegenomen efficiëntie

Optimaal gebruiksgemak

Inzicht en foutpreventie

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in ecommerce.

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met onze opdrachtgevers in ecommerce:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Plan een afspraak met Vincent om jouw uitdaging te bespreken.