SaaS oplossing ontwikkelen.
Bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Waarom SaaS?

Een Software as a Service oplossing, kortweg SaaS, is een applicatie die online wordt gebruikt, waarbij een gebruiker aan een apparaat met een browser voldoende heeft. Het maakt hierbij niet uit of het om een computer van duizenden euro’s gaat, of een tablet van nog geen honderd euro. De snelheid is niet meer afhankelijk van de hardware van jouw device. De software kan je tevens tegen een beperkte vergoeding per maand gebruiken. Dit maakt SaaS zo interessant. De tijd dat software lokaal geïnstalleerd wordt, is hiermee voorbij. Voor ondernemers en bedrijven liggen er tal van kansen om omzet te genereren uit een SaaS product. 

Bekijk één van onze SaaS producten.

Met de kennis en ervaring die we opdoen bij het bouwen van onze eigen SaaS applicaties, helpen we ook onze opdrachtgevers. Dit project is daar een voorbeeld van. De eerste klant sloot één dag na livegang aan bij het platform

Mocht je nog op zoek zijn naar meer informatie dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen.

logo van Compliance Specialist bovenop een foto (ver ingezoomd) van een bankbiljet
Wwft-butler

SaaS Compliance Platform

SaaS Compliance Platform waarmee gebruikers hun volledige klantenbestand kunnen checken op de Wwft.

De voordelen van een SaaS applicatie op een rijtje

Kosten

Implementatie

Features

Het vinden van de juiste SaaS ontwikkelaar.

Is niet altijd even makkelijk. Je wilt iemand die meedenkt en betrokken is, iemand die op de lange termijn kennis en ervaring toe kan voegen, iemand die transparant kan communiceren en een softwareontwikkelaar waarbij je niet zomaar een nummertje bent.

Wij willen jouw project de aandacht geven dat het verdient. Jouw project moet namelijk gelanceerd worden als een raket naar de maan,

en wij zijn jouw Neil Armstrong tijdens die reis.

Dit is Scrumble.

Daadkrachtig, persoonlijk, professioneel en altijd gemotiveerd om echt mee te denken. Niet alleen met klanten maar ook met elkaar. Die passie voor software suist door de gangen van het kantoor nog voordat de eerste kop koffie gezet is.

Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze opdrachtgevers op een transparante wijze te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes.

Get ready to Scrumble.

foto van het team van scrumble.
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
De werknemers van Scrumble aan tafel in een restaurant.

Wij werken trots samen met

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Plan een afspraak met Vincent om kennis te maken.