Online platform ontwikkelen?
Wij bouwen jouw platform op maat.

Online platform laten ontwikkelen

Ben je bereid om jouw business model om te gooien, een nieuwe markt te creëren en concurrentie van de kaart te vegen door een online platform te ontwikkelen? Met behulp van een online platform breng je jouw (toekomstige) klanten, partners en leveranciers bij elkaar in een digitale omgeving. Op een platform breng je vraag en aanbod bij elkaar en faciliteer je een geoptimaliseerde samenwerking.

Wij van Scrumble zijn enorm gedreven in het ontwikkelen van maatwerk software. Het is vooral de innovatieve uitdaging bij het ontwikkelen van een digitaal platform wat ons drijft; hoe slimmer, hoe beter. We gaan graag met jou rond de tafel om jouw concept uit te werken en vervolgens, met behulp van Scrum en een combinatie van de krachtigste technologieën, tot een succesvol eindresultaat te sprinten.

Benieuwd naar de kosten van een online platform?

We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen. Een veelgestelde vraag over de kosten van maatwerk software hebben we al behandeld. Deze en andere onderwerpen vind je terug op onze blogpagina. Mocht je vragen hebben die wij niet beantwoord hebben, dan kun je altijd contact opnemen. 

Wil je weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw online platform? Bekijk dan hier een greep uit ons portfolio.

Een omslagfoto van een zomers vakantieadres met zwembad en uitzicht over de bergen, met het logo van Hotiq erop
HOTIQ

Reisplatform

Een modern reisplatform dat bezoekers in staat stelt complete reiservaringen samen te stellen voor een volledig verzorgde vakantie.

De voordelen van een internet platform op een rijtje

Disruptieve innovatie

Optimale klantbinding

Hoge productiviteit

Verschillende digitale platformen

Platformen kunnen worden onderscheiden op basis van functionaliteiten, informatie en rollen van de gebruikers. Hieronder sommen we een drietal veelvoorkomende vormen op. Er zijn er nog veel meer!


Marktplaats platform

Platformen bieden een tweezijdige (of zelfs meerzijdige) marktplaatswerking waarbij gebruikers de rol van aanbieder en/of vrager aannemen. De vrager kan bijvoorbeeld een oproep uitzetten voor het oplossen van een probleem waarop meerdere aanbieders kunnen reageren. Er kunnen zowel diensten als producten verhandeld worden. De grote voordelen van een online marktplaats platform zijn gemak, snelheid, eerlijke prijzen en vertrouwen.

Voorbeeld functionaliteiten: content management, checkout, chat en inzicht in historische aan- en verkopen.


Community platform

Het internet biedt de mogelijkheid om in contact te komen met mensen over de hele wereld. Daar zijn community platformen zoals Facebook en Linkedin mooie voorbeelden van. Ook worden soortgelijke platformen ingezet in een B2B context, zoals voor het motiveren van medewerkers om vrijwilligerswerk te verrichten, dat intern via een platform wordt aangeboden. Het tonen van de impact die zij maken zal een gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid creëren.

Voorbeeld functionaliteiten: profielen, dashboarding, overzicht van activiteiten en nieuwsberichten.


Dataplatform

Een dataplatform is een plek waar data verzameld en beheerd wordt. Verschillende gebruikers kunnen in een gepersonaliseerde omgeving, bepaalde data (realtime) inzien die zij nodig hebben om hun taak te vervullen. Een dergelijk platform wordt bijvoorbeeld ingezet om contracten van vervoerders in het OV op te slaan, waarna ritgegevens op ieder moment ingezien kunnen worden. Het zorgt voor één centrale en betrouwbare plek voor informatie, vanuit waar analyses gemaakt kunnen worden en andere systemen gekoppeld kunnen worden.

Voorbeeld functionaliteiten: tabellen en grafieken inzien, zoeken, filteren en data beheren.

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. 

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over online platformen? Vincent legt het je graag haarfijn uit.