Online platform ontwikkelen. 

Maatwerk platform voor jouw organisatie

Ben je bereid om jouw business model op te schudden en concurrenten van de kaart te vegen door een platform te ontwikkelen? Met behulp van een maatwerk platform breng je jouw (toekomstige) klanten, partners en leveranciers bij elkaar in een digitale omgeving. In deze omgeving zijn bouwstenen van jouw organisatie geïntegreerd die worden gebruikt om een betere dienstverlening te leveren aan jouw eindgebruikers. Kortom, met een online platform zeg je doei tegen overhead en hallo tegen meer winstgevendheid.

Wij van Scrumble zijn enorm gedreven in het ontwikkelen van maatwerk software. Het is vooral de innovatieve uitdaging binnen een online platform  wat ons drijft; hoe slimmer, hoe beter. We gaan graag met jou rond de tafel om jouw concept uit te werken en vervolgens, met behulp van Scrum en een combinatie van de krachtigste technologieën, tot een mooi eindresultaat te sprinten.

Online platform kenmerken

Platformen zijn er in diverse soorten en maten, daarom geven we hier een tweetal herkenbare kenmerken van online platformen:

Marktplaats

Vaak vormen platformen een tweezijdige (of soms zelfs meerzijdige) marktplaats waarbij gebruikers de rol van aanbieder of vrager aannemen. De vrager kan bijvoorbeeld een oproep uitzetten voor het oplossen van een probleem waarop meerdere aanbieders kunnen reageren.

All-in-one oplossing

Omdat een platform het liefst zo slim mogelijk in elkaar zit wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende API koppelingen met andere systemen. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van Google Maps wanneer er afspraken tussen gebruikers worden gemaakt op basis van locatie.

Online platform voordelen

√ Schaalbaar (digitaal) business-model
√ Betere klantervaring en klantbinding
√ Veel innovatiemogelijkheden
√ Snelheid en wendbaarheid

Benieuwd naar ons portfolio?

Je wilt natuurlijk graag weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw platform. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen. Een veelgestelde vraag over de kosten van maatwerk software hebben we al behandeld. Deze en andere onderwerpen vind je terug op onze blogpagina. Mocht je vragen hebben die wij niet beantwoord hebben, dan kun je altijd contact opnemen. 

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Al op vroege leeftijd ontstond de lust om te ondernemen. Hierbij kwam de liefde en het talent voor webdevelopment, waardoor we allen met groot enthousiasme een uitdaging zien in het ontwikkelen van complexe maatwerk software. Het resultaat? Gebruikersvriendelijke en doeltreffende web-based applicaties.

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over maatwerk software? Vincent legt het je graag haarfijn uit.