Mobile app ontwikkelen?
Wij bouwen jouw mobiele applicatie op maat.
 

Mobile app laten ontwikkelen

Mobile neemt een steeds prominentere rol ten opzichte van andere devices. Niet alleen in B2C, maar ook in B2B wordt dit handige formaat veelvuldig gebruikt. Het feit dat iedereen er één op zak heeft, gecombineerd met de mogelijkheid om gebruik te maken van mobiel-specifieke functies zoals push-notificaties, maakt mobile apps een krachtige tool voor het bereiken van uiteenlopende doelstellingen.

Wij van Scrumble zijn enorm gedreven in het ontwikkelen van maatwerk software. Het is vooral de innovatieve uitdaging bij het ontwikkelen van mobile apps wat ons drijft; hoe slimmer, hoe beter. We gaan graag met jou rond de tafel om jouw concept uit te werken en vervolgens, met behulp van Scrum en een combinatie van de krachtigste technologieën, tot een succesvol eindresultaat te sprinten.

Benieuwd naar de kosten van een mobile app?

We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen. Een veelgestelde vraag over de kosten van een app hebben we al behandeld. Deze en andere onderwerpen vind je terug op onze blogpagina. Mocht je vragen hebben die wij niet beantwoord hebben, dan kun je altijd contact opnemen. 

Wil je weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw mobiele app? Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

De voordelen van een mobile app op een rijtje

Toegenomen effectiviteit

Optimaal gebruiksgemak

Mobiel-specifieke functies

Verschillende type apps

Mobile apps kunnen worden onderscheiden op basis van functionaliteiten, informatie en rollen van de gebruikers. Hieronder sommen we een drietal veelvoorkomende vormen op. Er zijn er nog veel meer!


Lifestyle apps

Lifestyle apps zijn een belangrijk onderdeel in het leven van gebruikers. Ze lopen uiteen van gezondheidsapps, die bijvoorbeeld geïntegreerd kunnen worden met een Fitbit en gebruikers helpen om dagelijks in beweging te blijven, tot apps die je helpen bij het kiezen van een restaurant om uit eten te gaan.


Utility apps

In deze categorie zijn er apps die een gebruiker faciliteren bij het uitvoeren van bepaalde taken. Bijvoorbeeld het meten van gedrag van medewerkers op de werkvloer, een agenda met reminders voor belangrijke afspraken en het verdelen van een rekening onder je vrienden.


Gaming apps

Gaming apps; ook een razendpopulaire categorie. Deze apps worden tevens zakelijk veel ingezet. 'Serious gaming' apps worden op de werkvloer gespeeld om medewerkers te trainen binnen verschillende vakgebieden. Het is een leukere en effectievere manier dan traditioneel opleiden.

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk apps te maken en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. 

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over mobile apps? Vincent legt het je graag haarfijn uit.