Mobile app ontwikkelen. 

Een mobile app als flexibele oplossing

Tegenwoordig neemt mobile een steeds prominentere rol ten opzichte van andere devices. Zelfs bedrijven schakelen meer en meer over op dit handige formaat. De keuze voor het ontwikkelen van een mobile app ligt voor organisaties hierdoor vaak voor de hand.

Een mobile app ontwikkelen kan met verschillende technologieën. React Native is de taal waarin steeds meer mobile apps worden ontwikkeld. Het is namelijk gebaseerd op het React framework dat is ontwikkeld door Facebook waarmee veel developers goed overweg kunnen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet op zoek hoeft naar specifieke mobile developers waardoor je meer flexibiliteit hebt in het ontwikkelproces.

Wij van Scrumble zijn enorm gedreven in het ontwikkelen van maatwerk software. Het is vooral de innovatieve uitdaging binnen een online platform wat ons drijft; hoe slimmer, hoe beter. We gaan graag met jou rond de tafel om jouw concept uit te werken en vervolgens, met behulp van Scrum en een combinatie van de krachtigste technologieën, tot een mooi eindresultaat te sprinten.

Mobiele apps zijn er voor verschillende doeleinden

Platformen zijn er in diverse soorten en maten, daarom geven we hier een tweetal herkenbare kenmerken van online platformen:

Bedrijfsapp

Een bedrijfsapplicatie richt zich op het intern of extern gebruik door een organisatie. De focus ligt hierbij op medewerkers of b2b klanten, partners en leveranciers. Veelal gaat het om het automatiseren van processen en het besparen van arbeidsuren.

Consumentenapp

Deze portals ondersteunen (potentiële) klanten van een organisatie. Bekende voorbeelden zijn werkportalen (Indeed) en woningportalen (Funda).

Mobile app voordelen

√ Mobile apps zijn vaak sneller dan web apps door lokaal opgeslagen data
√ Mobile apps zijn niet afhankelijk van een computer op een vaste locatie
√ Mobile apps kunnen gebruik maken van andere features zoals push notificaties of GPS
√ Mobile apps zijn makkelijker offline te gebruiken dan web apps

Benieuwd naar ons portfolio?

Je wilt natuurlijk graag weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw platform. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen. Een veelgestelde vraag over de kosten van maatwerk software hebben we al behandeld. Deze en andere onderwerpen vind je terug op onze blogpagina. Mocht je vragen hebben die wij niet beantwoord hebben, dan kun je altijd contact opnemen. 

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Al op vroege leeftijd ontstond de lust om te ondernemen. Hierbij kwam de liefde en het talent voor webdevelopment, waardoor we allen met groot enthousiasme een uitdaging zien in het ontwikkelen van complexe maatwerk software. Het resultaat? Gebruikersvriendelijke en doeltreffende web- en mobile based applicaties.

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over maatwerk software? Vincent legt het je graag haarfijn uit.