Mobile app ontwikkelen?
Wij bouwen jouw app met succes.

Onze klanten aan het woord.

Joeri Stok
Joeri StokICT Manager
Read More
Het project was een leuke ervaring: vlot doorlopen, korte lijnen en snelle bugfixing; soms werd het zelfs al tijdens het typen opgepakt. Lukte dat niet, dan werd er om aanvullende informatie gevraagd zodat het alsnog snel opgelost kon worden.
Sanne Smeets
Sanne SmeetsProgram Manager Lean Academy
Read More
Precies de samenwerking die we zochten. Een jong, professioneel bedrijf dat meedenkt, wensen goed vertaalt, prettig en no nonsense is in omgang, en waar duidelijke afspraken mee te maken zijn.
Remco Bergwerff
Remco BergwerffCommercial Director & Founder
Read More
Scrumble heeft vanaf het begin goed meegedacht over de slimst mogelijke technische aanpak bij het bouwen aan HOTIQ. Dankzij het samenspel is een snel, robuust en tegelijkertijd flexibel platform ontstaan.
Jos Meiling
Jos MeilingData & Growth Manager
Read More
De enthousiaste IT’ers van Scrumble helpen ons door een stap verder te denken en snelheid in het proces te houden, zonder dat het te kort gaat aan de kwaliteit.
Ward Grootens
Ward GrootensFounder
Read More
Scrumble bewaakte het proces actief, dat was erg fijn. Doordat ze vanaf het begin de juiste vragen stelde, hadden we er veel vertrouwen in dat ze de klus zouden klaren. Dat hebben ze boven verwachting gedaan.
Dominique Walhout Stam
Dominique Walhout StamMarketing Manager
Read More
Samen met Scrumble hebben wij een platform ontwikkeld waardoor wij onze medewerkers nu extra kunnen informeren en stimuleren op het gebied van gastvrijheid en regelgeving. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de fantastische samenwerking.
Kees Schepers
Kees SchepersManaging Director
Read More
Bedankt voor de oplevering vandaag jongens! Voor ons is dit echt een grote stap voorwaarts. Ik denk dat onze samenwerking een succes kan worden!
Joost van Aarle
Joost van AarleOwner
Read More
Samen met Scrumble is de basis gelegd voor een krachtige spreadsheet-database koppeling. Hun kennis van React is van grote waarde geweest in het optimaliseren van Tourgrid en het realiseren van de MVP. Door de prettige en flexibele manier van samenwerken...
Previous
Next

Mobile app laten ontwikkelen op basis van slimme standaarden

Mobile neemt een steeds prominentere rol ten opzichte van andere devices. Niet alleen in B2C, maar ook in B2B wordt dit handige formaat veelvuldig gebruikt. Het feit dat iedereen er één op zak heeft, gecombineerd met de mogelijkheid om gebruik te maken van mobiel-specifieke functies zoals push-notificaties, maakt mobile apps een krachtige tool voor het bereiken van uiteenlopende doelstellingen.

Wij van Scrumble zijn enorm gedreven in het ontwikkelen van mobile apps. Doordat we al veel apps hebben ontwikkeld kunnen we met een slimme standaarden, snel en schaalbaar jouw app ontwikkelen. Je betaalt daardoor niet te veel én je kan snel live, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Benieuwd naar een praktijkervaring?

In deze video neemt Vincent je mee in een kijkje achter de schermen en laten we je zien hoe onze klant een mobiele app inzet om de effectiviteit van medewerkers te verhogen.

Laat jouw email adres achter om de video te ontvangen in jouw inbox.

De voordelen van een mobile app op een rijtje

Toegenomen effectiviteit

Optimaal gebruiksgemak

Mobiel-specifieke functies

Verschillende type apps

Mobile apps kunnen worden onderscheiden op basis van functionaliteiten, informatie en rollen van de gebruikers. Hieronder sommen we een drietal veelvoorkomende vormen op. Er zijn er nog veel meer!


Lifestyle apps

Lifestyle apps zijn een belangrijk onderdeel in het leven van gebruikers. Ze lopen uiteen van gezondheidsapps, die bijvoorbeeld geïntegreerd kunnen worden met een Fitbit en gebruikers helpen om dagelijks in beweging te blijven, tot apps die je helpen bij het kiezen van een restaurant om uit eten te gaan.


Utility apps

In deze categorie zijn er apps die een gebruiker faciliteren bij het uitvoeren van bepaalde taken. Bijvoorbeeld het meten van gedrag van medewerkers op de werkvloer, een agenda met reminders voor belangrijke afspraken en het verdelen van een rekening onder je vrienden.


Gaming apps

Gaming apps; ook een razendpopulaire categorie. Deze apps worden tevens zakelijk veel ingezet. 'Serious gaming' apps worden op de werkvloer gespeeld om medewerkers te trainen binnen verschillende vakgebieden. Het is een leukere en effectievere manier dan traditioneel opleiden.

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk apps te maken en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. 

foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van een medewerker van Scrumble die geconcentreerd kijkt

Wij werken trots samen met:

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Meer weten over mobile apps? Vincent legt het je graag haarfijn uit.