Procesoptimalisatie met SnelStart koppelingen: Bespaar tijd en verbeter je boekhouding

Het gebruik van de SnelStart API kan jouw organisatie verschillende voordelen bieden. Denk aan de toepassing van deze SnelStart API koppeling om te voorzien in procesoptimalisatie. Het automatiseren van processen middels deze koppelingen zorgt dat je tijd overhoudt aan het eind van de maand.

Om een voorbeeld te noemen van zo’n SnelStart API koppeling: koppel je SnelStart boekhouding met je bankrekening. Op het moment dat er betalingen worden gedaan, zorgt de ontwikkelde koppeling dat deze transacties automatisch worden verwerkt in de boekhouding bij SnelStart. Er is meer mogelijk, ik vertel je het graag.

Automatische bankkoppelingen met Nederlandse banken

De reeds genoemde API koppeling is een van de meest populaire; een koppeling met Rabobank, ING, ABN of een van de andere Nederlandse banken. Het biedt tal van voordelen, wanneer transacties automatisch in de administratie opgevoerd worden.

Denk aan een minimale kans op fouten bij het bijhouden van de boekhouding, de tijdsbesparing die het automatisch verwerken van transacties in de administratie met zich meebrengt en de mogelijkheid om BTW aangiftes sneller te verwerken.
Kunnen wij helpen jouw API kopppeling te laten maken?

Koppeling bouwen met andere systemen

Naast de SnelStart API koppeling met een Nederlandse bank, kun je de API koppelen met bijvoorbeeld een CRM-systeem of een eigen webshop. Bestellingen die in je webshop geplaatst worden, wil je zo snel mogelijk in de boekhouding verwerken. Via een API je webshop koppelen met SnelStart vormt de oplossing. Verkopen worden op deze manier automatisch ingeladen in de administratie. Zo heb je altijd en overal de belangrijkste cijfers bij elkaar.

SnelStart API voor webshops

Er zijn verschillende platforms in combinatie waarmee de API koppeling van SnelStart gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van deze koppeling in combinatie met een WooCommerce webshop koppeling. Voor de ontwikkeling van dit type webshop maakt men gebruik van WordPress. Webshop software waarmee gekoppeld kan worden is  een Magento koppeling.

Magento en WooCommerce worden over het algemeen op een eigen (gehuurde) server geplaatst. Alternatief voor het op deze wijze beheren van een webshop is het gebruik van een platform. Populair hierbij is het bouwen van webshops op Shopify. Ook dit platform kan middels de API aan SnelStart worden gekoppeld.

Andere software om SnelStart mee te koppelen

Hoewel de meeste mensen de API van SnelStart koppelen aan hun bank of webshop, zijn ook koppelingen met andere systemen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Declaree; op het moment dat een medewerker een declaratie indient via deze applicatie zorgt de API van SnelStart voor de verwerking ervan in de administratie.

Of denk aan een koppeling met Teamleader; software die gebruikt wordt voor het verkopen en factureren van opdrachten. Deze software wordt door een groot aantal ondernemers gebruikt om processen te vereenvoudigen.

SnelStart API-koppeling bouwen

Wil jij problemen met de accountant voorkomen en zorgen dat de boekhouding van je organisatie standaard op orde is? Ben je op zoek naar mogelijkheden om een maatwerk oplossing te realiseren, waarbij je de B2B API van SnelStart gebruikt? Ik denk graag met je mee. Neem eens contact op voor een eerste kennismaking.

Bonus: hoe spreek je API uit?

Over de uitspraak zijn de meningen wat verdeeld. Veel mensen spreken de letters los uit in het Engels, “eej-pie-aaj”.
Wij kiezen meestal de makkelijkere manier: “aapie”.

Benieuwd naar ons portfolio?

Je wilt natuurlijk graag weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw koppeling. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

Mocht je nog op zoek zijn naar meer informatie dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen.

PI Marketing

Datasynchronisatie Platform

Datasynchronisatie platform dat e-commerce platforms koppelt aan een marketing automation platform.

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in de logistiek.

foto van het team van scrumble.
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
De werknemers van Scrumble aan tafel in een restaurant.

Wij werken trots samen met

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Hulp nodig? Plan een afspraak met Vincent.