MultiSafePay Koppeling voor jouw applicatie?
Wij helpen je op weg.

Realiseer een MultiSafePay koppeling voor je webshop

MultiSafePay is een payment service provider (PSP), wat betekent dat zij (online) ondernemers ondersteunen bij het faciliteren van betalingen binnen hun webshop. Consumenten die een aankoop doen binnen je webshop kunnen, afhankelijk van de inrichting van MultiSafePay, uit verschillende betaalmogelijkheden kiezen. Denk aan een betaling met iDEAL, een betaling via een creditcard of bijvoorbeeld met Apple Pay. Naast MultiSafePay zijn er enkele andere payment service providers, ook Mollie is er een bekend voorbeeld van.

Om consumenten de beste betaalmethodes te kunnen bieden, is het zaak je webshop check out te koppelen aan een payment service provider als MultiSafePay. Het gebruik van de MultiSafePay API is hierbij een logische keuze.

 

Gebruik van de MultiSafePay API

MultiSafePay koppelen aan je webshop is op verschillende manieren mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een MultiSafePay WordPress plug-in; je installeert deze eenvoudig zelf. Maak je gebruik van een maatwerk oplossing voor je webshop? In dat geval kun je de MultiSafePay API naar eigen wens inrichten om de koppeling tussen MultiSafePay en je webshop te realiseren.
Kunnen wij helpen jouw API kopppeling te laten maken?

Verbeter de conversie van je website

Het gebruik van je MultiSafePay account om consumenten te laten kiezen uit een breed pakket aan betaalmogelijkheden, kan de conversie van je webshop verbeteren. Des te sneller de check out in je webshop, des te kleiner de kans dat een consument afhaakt nadat deze producten aan diens winkelmand heeft toegevoegd.

Online betalingen worden steeds meer gedaan; onderzoek toont aan dat consumenten in 2027 gemiddeld meer dan 40% van hun aankopen online doen. Een trend die al enige tijd terug werd ingezet, maar tijdens de pandemie in een stroomversnelling kwam. Het maakt een webshop onmisbaar voor ondernemers.

 

Faciliteer achteraf betalen

Een koppeling met MultiSafePay biedt je niet alleen de mogelijkheid om klanten te laten betalen met iDEAL en bijvoorbeeld hun creditcard; ook achteraf betalen is mogelijk voor consumenten. Let wel, dit geldt alleen wanneer je deze optie actief inschakelt. Denk aan het biden van de mogelijkheid tot het gebruik van Afterpay. Lever je voornamelijk producten aan bedrijven? In dat geval zou je hen ook op basis van facturen kunnen laten betalen.

MultiSafePay koppelen aan je boekhouding

Niet alleen kun je voor een koppeling tussen de MultiSafePay API en je webshop kiezen; overweeg ook een koppeling tussen deze PSP en je online administratie. Een voorbeeld van een koppeling die hierbij mogelijk is: de koppeling tussen je MultiSafePay account en je SnelStart administratie.

Voordelen koppeling met SnelStart

De koppeling tussen je SnelStart administratie en je MultiSafePay account maakt het mogelijk om automatisch te laten controleren of openstaande debiteuren hun betaling hebben voldaan. Dit proces verloopt aan de hand van een betalingskenmerk; de koppeling kijkt periodiek of op dit betalingskenmerk een betaling binnen is gekomen. Daarnaast worden transacties via de koppeling in je SnelStart administratie verwerkt als je gelden binnenkrijgt.

Je MultiSafePay transacties verwerken wordt op deze manier heel eenvoudig. Het helpt je veel tijd te besparen!

Aan de slag met MultiSafePay

Lijkt het jou ook interessant je webshop via de MultiSafePay API te koppelen aan je webshop en bijvoorbeeld je SnelStart-account? Ik help je graag op weg. Neem gerust contact op voor een bak koffie of thee, we zijn benieuwd naar je wensen!

Bonus: hoe spreek je API uit?

Over de uitspraak zijn de meningen wat verdeeld. Veel mensen spreken de letters los uit in het Engels, “eej-pie-aaj”.
Wij kiezen meestal de makkelijkere manier: “aapie”.

Benieuwd naar ons portfolio?

Je wilt natuurlijk graag weten of wij de juiste partij zijn voor de ontwikkeling van jouw koppeling. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

Mocht je nog op zoek zijn naar meer informatie dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je graag met antwoorden op jouw vragen.

PI Marketing

Datasynchronisatie Platform

Datasynchronisatie platform dat e-commerce platforms koppelt aan een marketing automation platform.

Wij zijn Scrumble.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Wij vinden het vet om cutting-edge en maatwerk software te bouwen en zoeken uitdaging in complexiteit. We houden ervan om onze klanten te helpen met het bouwen van slimme organisaties. We willen de onmisbare schakel zijn in jouw digitale succes. Daarbij hebben we een focus op winnaars in de logistiek.

foto van het team van scrumble.
foto van het team van scrumble tijdens een potje tafelvoetbal
foto van twee ontwikkelaars van scrumble die geconcentreerd aan het werk zijn
De werknemers van Scrumble aan tafel in een restaurant.

Wij werken trots samen met

Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen
Dit is onze contactpersoon Vincent van Laarhoven, met hem kan je contact opnemen

Hulp nodig? Plan een afspraak met Vincent.